Cattery van de Desertprins
 
 

      

19 januari 2012: Wij mogen verhuizen.  Noortje en Nelly gaan gezellig bij Jan en Milena wonen. Onze 2e mammie heeft een leuk huis gevonden met lieve en hartelijke nieuw huispersoneel. Dat ze al wat meer katten hebben, ja da’s wellicht even wennen, maar toch leuk meegenomen, zoveel nieuwe speelkameraadjes. We zullen onze moeders wel missen, en wij zullen onze belhamels wel missen, een leuk tweetal, maar wel wat ondeugend en zeer wel aanwezig.... Ik heb geen bezwaar om kittens langer te houden, en het maakt mij niet uit als de kittens weggan op 3 mnd of, zoals in dit geval op 6 mnd.  Ik heb nu de kans gehad om de kittens te zien uitgroeien en hun heerlijke karakter mee te mogen maken. Een goed en warm nieuw huis vind ik heel belangrijk! Ik weet zeker dat ik dat in Milena en Henk heb gevonden. Ik wens jullie dan ook veel plezier met jullie nieuwe vrienden, geef ze de liefde, die ze verdienen, en je krijgt het vele malen van ze terug!!!         


12 Oktober 2011: Ook  Milo heeft een nieuw huis gevonden, hij woont nu bij Fenna en haar mannen: Frans, Gijs en Lodewijk., en natuurlijk Syl, haar echtgenoot.12 oktober 2011: Nicole en Maxim hebben samen een nieuw tehuis

gevonden. Er gaat met hen beide gefokt worden. Ze wonen nu bij de catttery viking-skatten: http://www.viking-skatten.nl/. Ik ga hun beide terugzien bij

de shows. Zie ook: blog


Maxim van de Desert PrinsNicole van de Desert Prins

Ons Clowntje, Nelly van de Desert Prins


21 oktober 2011: Ons clowntje, Nelly is als eerste verhuisd, ze woont nu in Zuidwolde. Ik heb haar op 21 oktober 2011 naar haar nieuwe huis gebracht.

Daar zag ik Edo weer, een boom van een vent geworden, hij weegt nu rond

de 6.9 kg.


27 oktober 2011: Ja de eerste nacht vond ze wat eng en bleef ze wat

miauwen. de volgende dag ging alles steeds beter en ging ze op onderzoek.

nu is ze een deugniet eerste klas en gaat het zelfs goed met onze andere meid lizzy. het wordt al een echt triotje hahaha. fenna is heel gek op onze nieuwe krabpaal en ligt er lekker in te slapen. ze had even wat last van haar

ontworming en gaf toen over maar dat is ook weer na 1 avond voorbij. kortom alles gaat super lekker aan het borstelen en haar nageltjes geknipt een echte

dame dus met een eetlust waar je je dood om lacht haha.

 

kusjes van ons allemaal!!19 oktober 2011: Hallo Dorothé,


Allereerst wat heb je fantastische resultaten behaald!

Je zult wel trots zijn J!

Van harte gefeliciteerd!!!

Ik zie dat Maxim en 2 dames uit het N-nest inmiddels ook een plekje heeft gevonden?

Dan zal het straks wel stil worden in huis.

Elise


          


Nelly, Noortje, Nicole en Naatje van de Deset Prins


16 oktober 2011: Today we went with the 4 of us to the show in Uitgeest, we went into the competition of the best litter. We loved it very much!

We became Best in Show

Ik wil iedereen bedanken voor de hartelijke felicitaties die ik op facebook, e-mail en op de show kreeg, was echt hartverwarmenend!


            

 

 

13 oktober 2011: All the kittens of litter N are ready to move to their new homes. They had their vaccinations, their chips, their health passport and are several times dewurmed. We are all socialised and very sweet and beautiful: we became with the 4 of us,

the best litter on 16 th of october. Hurray!

 

26 september 2011: Today I went to the vet with Naatje and Noortje, they were accompaniet by: Maxim, Milo and Mila. They all went for thier last vaccinations. The vet examined all the kittens and they were all healthy, he loved them very much and thought they were beautiful. He weighed them as well and the weights of Naatje and Noortje were: 1.16 kg, and 1.28 kg. The weights this morning from Nelly and Nicole were: 1.16 kg, and 1.4 kg.

Last week the kittens were all dewurmed and in one week's time they are ready to explore the world. All the kittens were chipped as well. Who is giving them this opportunity and give them a warm and loving home? They are great kittens, sweet, sociable and from three very gentle parents. If you come to see the kittens, you also can see Tytti, Brigitte, Eva and Aurelius, and Novikoff. The kittens have a nice pedigree, this pedigree I received last week.

 

 

             


 

11 september 2011: Ja, wat kun je van ons zeggen? dat we lief zijn en levendig, en ook ons eigen willetje hebben, maar dat is toch kat eigen?? We kunnen goed opschieten met elkaar en met de andere kittens en katten. We worden reuze verwent door iedereen, maar dat mag toch, want we mogen er best zijn, wat wil je met een mamma als Brigitte en een pappa als Aurelius, onze supreme champion. Ook wij zijn mooi uitgegroeid, hoewel we natuurlijk nog wel een poosje zullen doorgroeien. Pluimpjes in en op de oren, mooie boning, stevige pootjes, en ook wij hebben mooie grote oren en nog een mooi strak profiel. We doen niet onder voor de andere kittens, maar ja wij zijn nog wat kleiner en schelen ook een week in leeftijd! Op 10 september wegen wij: Naatje: 960 gram, Nelly: 970 gram; Nicole 1.18 en Noortje's gewicht is 1.03 gram. we zijn net als de andere kittens gesocialiseerd, zindelijk, al ontwormt, en gechipt, en binnenkort krijgen we onze 1e vaccinaties.


5 augustus 2011: alle kittens spelen nu met elkaar, je ziet nog wel dat de kleintjes van Bri meer spelen met elkaar dan met de kittens van Tytti. Ze kijken wel als een van de oudere kittens hun "buiten"verblijf uit willen klimmen, dit wordt wel gevolgd, en ze beginnen nu ook al te klimmen, het lukt ze nog niet, maar w.s. over 1 week lukt het ze wel. Op 1 augustus begonnen met de zindelijkheidstraining, de oudtste 4 kittens, doen het al op de 2 kittenbakjes die ik heb staan, dus ik denk dat de andere 4 hierin zullen volgen, ze doen elkaar in alles na! Naatje woog vanochtend 380 gram, Nelly 394, Nicole 522 gram en Noortje 458. Nicole is met stip de zwaarste, en soms vergis ik me met Mila die 548 gram weegt.

 

 

    
  


            
   


1 juli 2011: De kittens zijn nu ongeveer 3 weken oud. Naatje de eerstgeborene wist van het begin af aan niet wat ze met de tepel moest doen en werd dus vanaf dag 1 bijgevoerd. Haar gewicht is nu 314 gram, wel het minste, maar dit gewicht is niet slecht, als je bedenkt dat zij helemaal leeft op de kittenmelk. Nelly passeerde de 300 gram in gewicht op 25 juli en weegt nu 350 gram, Nicole woog op 21 juli 302 gram, en nu 430 gram, Noortje woog op 25 juli 300 gram en vandaag woog ze 390 gram. Het is een mooi stel, dat nog zeer veel interesse heeft in moeders melkmachine en ze beginnen al te spelen met elkaar en met de kitten van Tytti, die 1 week ouder zijn. Je ziet wel verschil in dit weekje jonger, ze hebben nog niet zoveel interesse in de "buiten"wereld.

 

22 juli 2011: De oogjes zijn gisteren en vandaag open gegaan, zijn nog niet echt goed open, maar ze beginnen je wel al aan te kijken. Brigitte is een tevreden moeder, en vind haar kittens prachtig.Voor foto's: pct's: look at facebook and on flickr.

 

11 juli 2011: Hoi Dorothe,


Gefeliciflapt met je geboorte van de kittens van Bri, je wilde graag een tortie nu heb je er meerdere wat ik van je begreep hihihi, dus wordt de keuze moeilijker voor je.


Ben erg benieuwd naar de foto's en de geslachten en natuurlijk wat voor namen dat je hebt, vind dit altijd zo leuk, het wordt nu Letter N, ik dacht aan NORBERT, NOORTJE, NADINE, NORMAN, NOPPER, NOESKE, ik vind dit niet zo'n moeilijke letter om namen te bedenken, ik ben dus benieuwd wat jij er van gemaakt hebt.

Ik kan niet wachten op je berichtje, Groetjes Fenna


ps jammer dat er geen zwarte bij zit. Lees ik op je site dat je een rode kater de naam Milo hebt gegeven!!!!!!

 

Verhalen nestje N