Cattery van de Desertprins
 
 

Hi Hi, my name is Valentijn van de Desert Prins, and I am a sweet, lovely boy, that likes to play and likes to explore my world, my world gets bigger by the hour....I have a great and warm character as my sisters I am a NFO23, with a very nice coat, ears etc. etc. We are all real beauties! My mum loves to keep us, but you can’t keep everything you want, so she is looking for a great home for Valerie  and my brother Valentijn.


Are you interested in us, 2 darlings pur sang, then you contact my second mother, who will make an appointment , so you can  meet us, we like to meet you too before we move to our new homes. She can tell you all you want to know!


De kittens van Narviks One Vision en Sailings Gawain werden op 29 september 2014 geboren, tussen 07.50-11.17.


Het is een mooi stel met gewichten tussen  85-100 gram. De geboorte van de kittens ging uitstekend, ze plopten er zo uit! Alles gaat prima met mams en de kids. Helaas zijn er 2 kittens overleden, het waren de 2 zwaarste kittens!


 

Fokker: Breeder: Dorothé van Gorp-Zwiers,

Cattery vd Desert Prins

 Vader: Father: Salling’s Gawain

Vader: NFO A

                              

Tests Gawain:

GSD-IV: 23-11-2013

PKD-Def: N/N dd. 19 june 2013

Felv-Fiv test: 25-01-2013: neg


Moeder: Mother:Narviks One Vision: NFO NS 09 22

Tests :

FelV / FIV: 12-05-2012: Neg

PKD: 09-10-2012: negatief

HCM: 09-10-2012: negatief

PKD-def dd. 9 sept 2013

GSD-IV: ouders negatief

Bloedgroep:      A
**************************************************************************************************************

Nieuws over Valentijn in zijn nieuwe huis.


Valentijn heb ik niet zelf weggebracht, maar hij is opgehaald door zijn nieuwe eigenaars, vandaar dat ik ook geen foto’s heb kunnen maken van zijn aankomst in Amersfoort.Valentijn (hij heet nu Rocky, maar we moeten daar zelf ook nog aan wennen) is nu een week bij ons en heeft al vriendschap gesloten met Evy, onze Ragdoll-Noorse Boskat kitten (v). Ze zijn onafscheidelijk, ravotten samen en jagen achter elkaar aan, liefst over, om en onder het bed door op het moment dat wij net naar bed gaan. We kunnen ons al haast niet meer voorstellen dat beide ukjes er nog niet waren. Het is zo leuk om naar ze te kijken als ze aan het spelen zijn Ze groeien allebei goed, maar je kunt wel zien dat Evy wat groter en ouder is, ze houdt het spelen net even wat langer vol en dan valt ze weleens ergens anders in slaap.


Maar vanmiddag toen we thuis kwamen was een van de mandjes in de keuken naar beneden gevallen en toen waren ze gezellig saampjes in het andere mandje gekropen .. zo lief ..


Vanaf het eerste moment was Rocky erg nieuwsgierig en ondernemend en vond alles leuk en spannend. De enige die nog niet gewend is, is onze volwassen kater Julius. Hij vindt het maar een stel druktemakers, maar we hopen dat hij er toch binnenkort aan gewend is. Aan Evy was hij na een week of 2 gewend, maar dit duurt misschien wel iets langer want ze maken samen ook wel een hoop drukte. En Rocky is een katertje, dat maakt misschien ook wel verschil. Of zou het komen doordat hij zo grappig mauwt? Volgens Giulia klinkt Rocky als een cavia .. LOL


29 december 2014: Onze nieuwe snuiter , roepnaam "Rocky". een echte stoere Noor. Speelkameraadje van Evy (half Noor/Half Ragdol) en Julius de huis/tuin/knuffelkater

http://en.m.wikipedia.org/wiki/Norwegian_Forest_cat


                                       

 

                Valentijn van de Desert Prins,

                        heet nu Rocky

                        Male, NFO N 23

            moved on 29th of December 2014