Cattery van de Desertprins
 
 

Justina is mooi uitgegroeid. Het is een lieve kat, niet dominant. Ze is 1 keer naar een show geweest, ze kreeg daar een Ex. 1. Op de foto hierboven ziet u Justina samen met Hallvard. Echte liefde tussen 2 katten! Jipieeee ik ben mamma geworden van een geweldige tweeling: Roos en Rikkie, en lief dat ze zijn.... Het tweetal heeft al een eigen pagina met veel foto’s etc. Ik ben reuze trots op mijn eerstgeborenen en ik zorg heel goed voor ze!


Justina has developed herself nicely, she is a nice lady, loves to be with the kittens and was accepted, in the end, by the rest of our cats.  Look where the kittens are, and you’ll find Justina. She went 1x to a show and got an Ex. 1.

Hi hi, I am so proud to tell you that i became a mum for the first time from a darling twin: Roos and Rikkie are their names. They are soooo sweet and I love them dearly! They have their own pages with pictures etc. Daddy is Narviks Hallvard, such a lovely boy, and we had a great time together! see the picture above.


Ouders van/Parents of  Justje: Titran’s Telemachos en haar moeder is: Titran’s Eloise.

    


Roepnaam: Justje

Ras: Noorse boskat
Geslacht: Female
Kleur /EMS code: A 23, blauw gestreept
Geboren: 3-06--2010, overleden 30 juni 2014 aan een gedraaide baarmoeder.
Stamboomnummer: NL.FEL.10.NFO 027.4

Stamboom:
Fokker: Renée Lanser


Foto’s


Shows

Tests SC Titran’s Telemachos DVM & DSM

GSD IV parents tested negative N/N
PKD & HCM negative 13.08.2010
HCM negative 20.03.2012


Tests Titrans Eloise:

GSD IV parents both tested negative
HCM & PKD tested negative on 25.02.2010

 

Titran's Justina Augusta

30 juni 2014;

Ben zeer verdrietig, en heb geen goed nieuws: ben weer terug van de dierenarts in beuningen met tirtans justina, zij begon vannacht te kermen van de pijn, ik dacht het weeën waren en dat ze een miskraam kreeg, maarhelaas was het een heel ander verhaal, toen ik bij de da kwam nachtconsult) was ze al in shock, temp. was 33,3 graden en ze ademde bijna niet meer, kort daarna is ze overleden.

Omdat zij gedekt was, en ik dacht dat de kans dat zij kittens had, groot was, heeft de da haar opengemaakt, kwam veel bloed uit de buikholte en dat was een ongunstig teken! verder gezocht, zij had 4 kittens, die niet volgroeid waren, maar voor de rest zover we konden zien, wel gezond waren, maar wat bleek ze had een torsie van de baarmoeder d.w.z. haar baarmoeder was gedraaid en dat is haar doodsoorzaak dan ook.

ik wilde dat de kittens weer terug in de baarmoeder gedaan werden, (misschien wat sentimenteel), de da heeft haar daarna weer dichtgenaaid, en ik heb haar meegenomen. zoals jullie begrijpen ben ik zeer zeer verdrietig, dacht met een levende justje thuis te komen, maar het mocht niet, justje rust maar zacht mijn meiske en het gaat je goed, je hebt in elk geval je kittens bij je.

Mijn complimenten voor de da in beunigne, zij heeft met veel respect met justje omgesprongen! Zij had dit nog niet eerder gezien, wel theorie maar niet in de praktijk, in geen 20 jaar!


Bij deze wil ik iedereen bedanken voor hun medeleven met dit grote verlies van Justje, en

naar bleek ook haar 4 kittens. Zij zullen met zijn vijfjes de raibow bridge samen oversteken.

      


RIP mijn mooie meisje, dat je een voorspoedige reis mag hebben, samen met je babies.


foto’s: Justina met haar eerste en laatste nestje: Roos En RikkieTests:

FelV / FIV: dd.  23-4-2013: negatief
Justina PKD: 09-10-2012: negatief

PKD: Ouders zijn negatief getest.

Justina HCM: 09-10-2012: negatief
HCM: Ouders zijn neg. getest.


Justina: GSD-IV: 30 mei 2011: Negatief

PKD-def d.d. 9 sept. 2013: N/N

Bloedgroep: A


 

                                       Justje met Roos en Rikkie, haar enige kittens.