Cattery van de Desertprins
 
 

Noortje vd Desert Prins

 

12 januari 2018: mooie noortje ! ze is eigenlijk knapper dan haar zusje! (Nelly)

Hallo ik ben dus Noortje. Ik ben het 4e meisje uit dit nestje, en net als mijn zusjes ben ik een zwart schilpad poes. Ik, en mijn zusjes zijn geboren op zaterdagnacht 9 juli 2011. We zijn een mooi viertal en allemaal schildpadjes! Ik woog bij mijn geboorte 114 gram.

Mijn naam heb ik te danken aan Syl en Fenna! Dit tweetal kent onze cattery al langer, en hier wonen Ollie (Gijs), Yari(Frans) en Lodie (Lodewijk) al.

Ik heb een mooi warme kleur. Ik speel graag, lig wel eens op schoot en ben heeel lief. Ik heb een mooi keurapport gekregen, klik op shows en u kunt het daar lezen. Onze mammie vindt het leuk om ons zo mooi te zien uitgroeien, ook ik heb een zeer goed profiel, een lekkere lange staart en ben nog steeds het zwaarste van het nest.

 

Hallo, my name is Noortje en I welcome you on my page. I am the 4th baby born from this litter and borne on staturdaynight 9 juli 2011. My birthweight is 114 gram. I have 3 more sisters. We are all torties.


Iam no longer available. Iam chipped, dewurmed, vaccinated 2x and have an Eauropean passport for companion animals. Noortje is the one that weighs the most. I also have a Munidkat pedigree. I already have been to shows, click on shows and you can read my juryreport.


Our parents are tested neg. on HCM, PKD, GSD-IV and on Felv-Fiv.

Me, and my other sisters are very sweet, playfull.


Shows


Naatje, Nelly, Nicole and Noortje became Best in Show in Uitgeest, in Oct. 2011.


Foto’s Nelly en Noortje in hun nieuwe huis

Hoi Dorothé,

 

Even snel een mailtje vanaf mijn werk om je nog even te laten weten hoe blij we zijn dat je ons Noortje en Nelly wil toevertrouwen.

We voelen ons zeer vereerd dat we ze woensdag mogen komen ophalen.

We zijn super blij met ze en dat ze op ons pad gekomen zijn. En heel benieuwd hoe ze het bij ons zullen gaan vinden.

 

Ik zag net op je website dat je al hebt vermeld dat ze verkocht zijn. Ook zag ik dat je er al een verhaaltje op had gezet. Heel leuk, maar ik moest wel even lachen dat je me in je stukje aan 2 mannen gekoppeld hebt! Laat Jan het maar niet horen J

Je hebt namelijk bijna aan het eind Milena en Henk geschreven in plaats van Milena en Jan.

 

Ook willen we je nog even bedanken voor de gastvrijheid en dat je zoveel tijd voor ons nam, dat we alles hebben mogen zien.

Ook de papa en mama van  ‘onze meiskes’. Wat zijn ook zij mooi en lief! En wat ziet alles er goed uit, ja jouw katten hebben een goed leven daar in die mooie voormalige pastorie in Overasselt. En zeer veel bewondering voor jou want het is toch een heel werk, het huis onderhouden en de katten verzorgen en voor je man zorgen. Petje af!

 

Doe de groetjes aan Els en Cor en heel veel succes met de heren en de dames op de show in Duitsland.

 

Tot woensdag!

 

Groetjes Milena (ook namens Jan uiteraard)