Romy van de Desert Prins x My Diko de Miming Stars

 

        Romy van de Desert Prins: NFO F 22  X  Diko de Miming Stars:

                 op 3 maart 2021:   5 schitterende kittens gekregen.       

Maria, fokker van Diko: enkele opmerkingen over haar offspring:   Wonderful kittens; they are so beautiful; Beautiful.


6 juni: Juul en Joy zijn samen opgehaald en komen dus op 1 adres te wonen, blijven ze lekker bij elkaar, en kunnen hun kattekwaad lekker verder uithalen.... Ook hun wens ik het allerbeste voor zowel henzelf als hun mede huisgenoten.

5 Juni: Jaap (gaat nu Nacho heten)  is vanmiddag op gehaald door zijn nieuwe vriendjes, in mijn groep op fb staan leuke foto’s van hemen zijn nieuwe maatje.

4 juni 2021: nog een paar dagen en 3 vd 5 kleintjes mogen verhuizen, gelukkig gaan de 2 anderen wat later weg, dan kan moeders er aan wennen dat de kittens weggaan, wat zal ik ze weer gaan missen, maar gelukkig heb ik het mooie viertal van one vision nog om voor te zorgen.


25 mei 2021: de 5 kleintjes van Romy en Diko hebben vanmiddag hun 2e vacc. gekregen, Jackie en Jannie hebben hun rabies gekregen, zij zijn onderzocht door de dierenarts, de inentingen en hun gezondheidsverklaringen zijn in hun boekje bijgeschreven.  

scroll naar beneden voor gegevens van Romy, en de update van haar en                        haar babies; in my fb group for the cattery, there are lots and lots of pct of my cats and kittens. reactie op fb: Wat een prachtig stelletje bij elkaar.

Wat worden ze groot

    stamboom vd kittens:https://pawpeds.com/db/?a=p&ids=3:1472540;2:1505131&g=4&p=nfo&date=iso&o=ajgrep

                   

De ouders van Romy en van My Diko de Miming Stars zijn getest, zie ook de pagina van Diko



               
Romy









                                                                                               Diko

   



Available: kitten is looking for a new home

Option: interest is shown, but nothing is definite

Booked: deposite is paid

Reserved: this kitten has found a new owner

Sold: kitten is fully paid (on moving day)

rabies injection is not included in the price paid for the kitten.

********************************************************************************

enkele reacties in mijn groep over mijn 5 kleintjes: Ze zijn echt zo schattig; Wat zijn ze toch schattig;  Zo lief !! Wat een lieverds


31 maart: we zijn alweer 4 weekjes oud, en beginnen nu al lekker te bewegen en hun “kraamgedeelte wordt te klein voor ze, de schatjes, gisteren mochten ze er even uit, terwijl ik erbij was en Irene, wachtte ze

al op!

10 mrt: vandaag 1 week geleden werd het vijftal van Romy geboren, was een makkelijke bevalling voor haar 5kittens in 3 uur tijd!

ze zijn ook weer aangekomen: geboorte gewichten: 105 gr., 110 gr, 113 gr., 108 gr en 11 1 gr. vanochtend: 206, 219, 224, 217, 228 gram!

ik heb geprobeerd om foto's te maken  van elk kitten afzonderlijk, maar na 3 kittens wilde ze(Romy) haar babies weer terug...er is 1 foto erg onduidelijk, maar plaats hem toch zodat je het volgende kitten kan zien.


9 mrt 2021: Wat een mooie kittens hebben Romy en Diko ons gegeven, en herlijk 5 tal, allen rood en 2 kittens wellicht creme of zilver. De geslachten zijn nog niet helemaal duidelijk...w.s. 4 poezen en 1 kater


3 maart 2021: Romy is bevallen van haar vijfling, wat een feest, het ging haar zo gemakkelijk af. Haar 1e kitten werd geboren rond 02.00 uur en woog 105 gram; het 2e kwam om 02.30 uur en woog 110 gram, no 3 kwam om 3.10 en woog 113 gram, no 4 zag het licht om 03.45 en woog 108 gram en het laatste kleintje arriveerde om 05.00 uur, dus hier had ze een rustpauze van ongeveer 1 uur. Ze is dolgelukkig met haar babies en erg beschermend.






 
 









Some Congratulations on fb:










Gefeliciteerd ; == Gefeli; == Gefeliciteerd; == Gefeliciteerd;

== Gefeliciteerd; ==Gefeliciteerd; == Gefeliciteerd leuk ! Hoeveel zijn het er ? == mooi aantal rooie; Ben benieuwd naar de foto’s; == Gefeliciteerd! Gaaf! Wij zijn nog op zoek naar een Noor nu onze oude kater is overleden.

== wat een goed nieuws!! gefeliciteerd. wat grappig; allemaal rode katertjes!! Diko is ook zo mooi!  wat zal dat iedere keer weer spannend en verrassend voor je zijn!! == Lieffff ; == Absoluut mooie gewichten voor zo'n groot nest, fijn dat alles weer goed is verlopen. Gefeliciteerd met het vijftal! == Proficiat met de 5 kittens; == proficiat! heerlijk; == jeee ; 5 kittens! wat n kado! == Hoi Dorothe, wordt het een s-nest of J-nest??

wat lieff; == Ach!! wat een liefies!!! == Congratulations the babies are wonderful,

er waren 59 opmerkingen als deze bij de Noorse Boskat &Liefhebbers als reactie op de geboorte van haar kittens...Wat een liefies!!! == they are so beautiful



*****************************************************************************************




Stamboom Romy: livepage.apple.com


Testen Blue Candy (moeder van Romy): bloedtesten

15-1-2018:    PK-DEF:  (Pyruvaatkinae def) : normaal

                      PKD: De kat is vrij en beschikt over 2 volwaardige allelen

                      GSD-IV: normaal

                      Felv-Fiv: negatief

                     



Romy komt uit geteste lijnen ook van HCM, scroll naar beneden

Ook SC Aurelius-Card vd Desert Prins is getest, zie ook zijn eigen pagina.


                     

Show results: CH Blue Candy en van Aimee:

foto’s Blue Candy: livepage.apple.com


10 december 2019:  Romy is geboren op 30 augustus 2019 en is nu alweer  3 mnd oud. Het gaat uitstekend met haar, is een echt draakje maar een geweldig kitten, zonder vrees voor de andere katten. Ik heb besloten dat zij bij ons blijft en ik heb volgend jaar ook al een geweldige mating voor haar: onze nieuwe kater Diko.


26 september 2019: Romy is geboren op 30 augustus 2019 en is nu alweer 1 maand oud. Het gaat heel goed met haar, begint zich steeds meer te roeren en is het kraamgedeelte langzaam aan ontgroeid en begint haar wereldje te ontdekken, en dat wordt steeds groter.... ook leert ze de andere katten kennen en is er niet bang voor, integendeel, ze loopt er straal voorbij....Mamma Blue Candy, houdt haar wel in de gaten als ze eens naar haar roept, dan is e er heel snel bij..Ze ringeloord mams en de andere katten... Als ik haar zo zie, denk ik dat ze een stevige poes wordt, mooie kin, tuffs in de oren, brede poten etc.

22 augustus 2019: Blue Candy en SC Aurelius-Card  zijn samengeweest, en we hopen hun kittens in de laatste week van Augustus te mogen verwelkomen.

5 oktober 2017:

Blue Candy en SC Aurelius-Card van de Desert Prins zijn pappa en mamma geworden:  de 5e generatie kittens van onze lijnen  zijn geboren.  

Het is een mooi tweetal geworden, 1e kitten is een mannetje, black gestreept of black marmer en het 2e kitten, een meise is een schildpad.

de stamboom van de kids wordt: https://pawpeds.com/db/?a=p&ids=3:1317718;2:865417&g=8&p=nfo&date=iso&o=ajgrep


6 okt: Marianne: Mooi meisje. Ben trots op je. Congratulations dear Dorothe Van Gorp-Zwiers....lovely torties;  --Ooooh wat een dotjes... van harte gefeliciteerd;  --Tortie girl;  -- Wow!

van harte gefeliciteerd met de tweeling! Heel bijzonder een 5e generatie. En superleuk de verrassing voor jou het tortie meiske❤️

Dat ze maar voorspoedig mogen opgroeien en gezonde, lieve, ondeugende mooie Noortjes worden! ❤️😻❤️😻❤️; gefeliciteerd; -- gefeliciteerd met het tweetal; --

Lief poezenkind;  oh wat een dotje .... van harte gefeliciteerd

-- Mooie moeder; -- Hele mooie mams;  -- Gefeliciteerd mooi; -- Wat een mooie kittens



De lijnen van Blue Candy beginnen met Desdemona, Brigitte, Lauke, Blue Candy, dus er wonen 4 generaties bij ons! Lisa, zus van Lauke, woont in Bruinisse: Cattery in de Padjes, Lisa is inmiddels gesteriliseerd, maar Lauke is nog “open”. Foto Aurelius: scroll naar beneden.



November 2016: Blue Candy is bij ons komen wonen op 19 November 2016, het is de dochter van Lisa van de Desert Prins, de kleindochter van Brigitte van de Desert Prins en Desdemona is haar overgrootmoeder. Zij is geboren op 21 en 22 juli 2014 in Bruinisse. Haar oom, Lauke, broer van Lisa, woont ook bij ons. Haar zusje, blue Cammy,  komt ook in Overasselt te wonen.


In de Padjes Blue Candy, born on 21 th July 2014, female, blue-silver tabby mackerel   NFO as 23.

Litter: 1 male, and 2 females.


Our parents are:

mother: CH Lisa van de Desert Prins,NFO as 23

father: De Bostijgers  Don Juan, NFO N 09 22.


 

Lisa, her mother, with her new owners.
 
Don Juan, her father



De kittenfoto’s kreeg ik van Marianne, Marianne bedankt hiervoor.


Enkele reacties op mijn aankondiging van ons nieuwste meiske:


-- Fijn dat dit meisje bij jou een fijn plekje heeft gevonden. Heel veel geluk met haar .

-- ze is een mooi en lief meisje. Lijkt erg op haar moeder, Lisa Vd Desert Prins, maar zie ook onze de Bostijgers Don Juan erin terug.

-- welkom blue candy !

--Gefeliciteerd met je prachtige dame! Weet zeker dat ze het super naar haar zin gaat krijgen bij jullie! Op naar een super mooie 5e generatie 💞

-- ohhhhhhhhh beauthy dat worden hele mooi kleine kindjes :-) veel geluk en liefde bij je nieuwe mama maar dat komt helemaal goed dat weet ik nu al. knuffel van stien en nena

-- Mooie dame! Heel veel liefde en geluk met haar

-- 😻ze heeft een prachtig plekje bij jouw Dorothe Van Gorp-Zwiers ! Ben benieuwd welke vader je in gedachten voor de eventuele kittens


 

Pappa: SC Aurelius-Card van de Desert Prins ;

Mamma:  In de Padjes Blue Candy, hebben samen voor de 5e generatie kittens  gezorgd.


Ouders van Blue Candy ( Brigitte vd Desert Prins en Emsley des Friggodin)

zijn getest: HCM, PKD, GSD-IV, en natuurlijk op Felv-Fiv


FelV / FIV: 16-03-2010 + 10-06-2011: neg.

+ 10-05-2012: negatief
PKD: 25-08-2009: negatief.
HCM: 25-08-2009 + 28-4-2015: negatief,

2nd test was on 16-10-2012: neg.
GSD IV: 24-02-2009: resultaat: normaal

Ik ben ook op PKD-def getest
Bloedgroep: A

Shows:


Awards: van Karel:

Ik ben al naar div. shows geweest, met goede resultaten,

(diverse BIV's (9x), en

nominaties voor Best in Show (5x), (in groep 5).

Ook heb ik 3 x de Ehrenprijs behaald, ik was toen al Supreme Champion.



Enkele FB reacties op de geboorte van Romy,

dochter van In de Padjes Blue Candy en SC Aurelius-Card van de Desert Prins.


=  Gefeliciteerd met dit mooie meisje

=  Gefeliciteerd Cammy is tante

== Gefeliciteerd mamma Candy... Dorothy gefeliciteerd .. wij komen graag een keer op kraamvisite. Gefeliciteerd. Mooi katje

== Congrats!

== Gefeliciteerd met dit mooie meisje

== Zo mooi om te zien he! Ik heb t vorig jaar ook meegemaakt! Heerlijk!!😍

== Ze groeit lekker 💕

== Mooi ding

== Ze is geweldig mooi

== Mooi meisje, en lieve moeder Blue

=  Wat een mooi dametje en mooie kleur al

== Das een echte dame, dat zie je zo, mooi

== Dat lijkt me een pittige dame te worden

== prachtige gezichts-tekening

==Wat een dot!

== Super lief!

== Congratulazioni!

== Ahh schattig zeg.  Gefeliciteerd

== Mooi meidje!

== Onvoorstelbaar schattig,

== Wow wat is ze mooi!!!

== Prachtige tortie!

== Blijft mooi

== Lief

== Oww, wat klein dan nog zo he.


*****************************************************************************************

Jaap is verhuisd op 5 juni 2021, hij is een heerlijke knul, een vreetvraatje en had hier zijn erigen harem, die hij prachtig vond, al die vrouwen..... Hij heet nu Nacho.


reacties van zijn nieuwe vrouwtje:

Hij doet het super goed!!!! Heel nieuwsgierig alles aan het onderzoeken, eet Nox zijn voer al op, en zojuist sprong hij bij mij op schoot om lekker te gaan liggen

Heerlijk aan het knorren

reacties op fb:

hij voelt zich al heerlijk thuis ; == Nog 14 dagen voor ons jannie. Hij ziet er super ontspannen uit bij jullie! hij is erg blij. Moet uiteraard nog wel wennen maar ik denk dat hij met een paar dagen helemaal vertrouwt is in zijn nieuwe huis en met ons.














Ja ze zijn inmiddels een stuk minder schuw! Ze vinden Teun zijn speelgoed fantastisch!

Juul en Joy werden zondag middag , 6 juni opgehaald, zij mogen samen blijven en het gaat goed met ze.












































13 juni 2021

Nacho, Jaap  doet het super. Het gaat heel goed met Nox samen .Hij is enorm nieuwsgierig en komt savonds bij me liggen. Oppakken vind hij minder leuk, het moet meer vanuit hem komen. Ook op de kinderen reageert hij erg goed. Ze zijn heel gek op hem!

 

Goedemorgen 13 juni 2021:

Samen aan het eten!!

Rosie (Jackie)  en Sara

Dank voor de foto s en voor het telefoontje

Met vriendelijke groeten Jan en Gea.


Per mail binnengekregen: 12 juni 2021

Goedemorgen

Rosie (jackie) eet nu goed was even heel bezorgd daarvoor, ze slaapt lekker op de krabpaal enp speelt heerlijk met Sara, dus alles goed, ze heeft ook lekker gedronken van de waterfontein,

Groetjes Jan en Gea.

Werd gisteren gebeld dat m mijn meisje niet at, en men maakte zich zorgen, heb hen verteld wat ze hier at, stond ook in debrief die ze had meekregen en dat ze dan r.c. adult moesten geven, hier at ze ook vh volwassen voer, naast het kittenvoer. bij mij krijgen de kittens rc 34 en 36, en iams en natural greatness.


Haar speelkameraadje is een ander, jonger kitten van een week of 10-11, die hebben elkaar gevonden en verwordt druk gespeeld. maar als rosy eet, wil ze niet spelen of anderszins gestoord worden, de rangorde tussen de 2 kittens is bepaald, het kleinste kitten loopt achter jackie aan en doet haar in alles na...slapen bij elkaar, spelen e.d. het voer staat hoog, zodat de 3 hondjes er niet bij kunnen.


17 juni: Jannie was het laatste kitten van dit nestje dat is verhuisd, ze gaat in Belgie wonen en ik wens haar en haar nieuwe huisgenoten al het geluk vd wereld, het gaat je goed meiske, ook jij verdient een gouden mandje.0:05 / 0:38


0:00 / 0:12


























zo een brave in de auto heb ik nog nooit gehad. Ze is ondertussen 1,8kg en heeft een zeer goede appetijt. Ook is een speelvogel en enorm ondeugend. Tussen haar en Ginger gaat het ook heel goed. Ze mag al samen met hem op bed liggen. Zolang er 50cm tussen is. Maar alle dagen komen we een stap vooruit. Ze hebben ook al neuzen neuzen gedaan. Maar Ginger zelf heeft meer tijd nodig. Het goede eten heeft ze dan meegenomen. Hier gaat alles er goed in. Brokjes krijgt ze hier van Edgar & cooper en daar is ze dol. Ik hou je op de hoogte.




















**************************************************************************************************************************************



17 juni: Jackie (rosie rechts) en Sara links; het bad herken ik van mijn  oude huis...









                                                                                                       















                                                                       





 

Goedemorgen,

Samen spelen is zo fijn, wij zijn blij om katten te zijn, het gaat goed met onze katten,

Het zijn natuurlijk nog kittens, links Sara ruim 10 weken en rechts Noorse Boskat Rosie

ruim 16 weken, na 1 dag was het al dikke mik tussen de 2 katjes, zooooo leuk om te zien en mee te maken!!

Met vriendelijke groeten Gea.



















Goedemorgen

Het gaat goed met Rosie, ze eet goed drinkt goed en praat met mij, prrrrrttt, prrrrrt, speelt en slaapt lekker met haar vriendinnetje Sara!!

































28 juni 2021: Hallo

Dikke mik met Sara en Rosie lekker bijkomen van het eten wat vrouwtje ons heeft

Gegeven heerlijk luieren samen!


11 augustus 2021: Hallo

Het gaat goed met Rosie ze eet heel goed speelt graag met Sara en met de honden gaat het ook goed en met Davi de oude kater ze speelt ook graag in de tuin en is ook graag bij ons ze is goed gegroeid

Met vriendelijke groet

Ges
















******************************************************************************************************************

Jackie is weer bij ons thuis, het ging niet meer bij de vorige eigenaren en daarom heb ik haar weer teruggehaald! Haar gewicht bij aankomst bij ons: ongeveer 3.37 kg.






























Jannie , wordt in de 1e helft van nov gesteriliseerd                       Jaap  : 4.6 kg op 28 okt 2021                                  



Jannie: ik ga ze volgende week steriliseren en dan zal ik een gewicht weten.

Maar ze is echt groot. Als ik jackie zie is het een nestje met grote dames geweest.


4 november 2021: Jaap: Hij krijgt een prachtige katerkop. En hij kan de hele dag wat eten. Vooral dingen die niet voor hem zijn....
















    aangekomen in zijn nieuwe huis





















Jaap, december 2021:Verder gaat het heel erg goed met Nacho (jaap), het is een ontzettende lieverd. Komt er graag bij liggen, is onafscheidelijk van Nox en heeft echt een prachtige vacht. Hij vind het heerlijk buiten, van de zomer helemaal met de vlindertjes, en had zelfs laatst een mus gevangen. Bijzonder want de tuin is afgeschermd en vogels blijven er meestal uit. Hij wil graag knuffelen en houdt van aandacht. Is gek op balletjes en daarom hebben we geen kerstboom maar kersttakken aan het plafond. Hele fijne dagen en een heel goed en gezond 2022.


Jackie: is uit logeren tot ongeveer half februari, ze doet het prima, speelt met Bauke en de hond Diko

Jackie is een leuke, lieve poes. Ze houdt van spelen en knuffelen.


































********************************************************************************************************************    

mei 2022:     Jaap/ Nacho deze foto kreeg ik van zijn nieuwe eigenaar

                     de kittens van dit nestje zijn erg mooi uitgegroeid, ze zijn nu ongeveer 1 jaar oud