Cattery van de Desertprins
 
 

                       CH Camilla v/d Desert Prins

Show awards:  Aantal Best in Varieteit : BIV 1

                                Aantal Nominaties :  NOM 3

                                2de  Beste Boskat 2009 NBK’85

                               

                                woont in de cattery Hof van Felis


foto’s link:   https://www.flickr.com/photos/96652804@N04/sets/72157634620724778/

 

Camilla een heel lief dametje met een super karaktertje.
Wanneer je haar op wilt pakken dan gaat ze al staan zodat je haar makkelijk kan pakken. Als je haar oppakt begint ze gelijk te spinnen.


Ik ben dus Camilla, nummer 4 en enige dochter uit dit nestje 

van Hopehannan Tytti Topakka en Myrtekransen's Bosporos 

Ik ben als 4e geboren om 01.55 uur ; geboorte datum: 17-8-2008.

het was dus een latertje voor beide mammies en ook voor Ingrid, die er ook dit keer weer bij was. Bedankt Ingrid voor je hulp bij de geboortes van mijn 3 nestjes. 


Mijn geboortegewicht is 108 gram, hetzelfde gewicht als bij Cyrillus! Ik weeg nu wel wat meer hoor, eten kan ik wel en vind het ook lekker! Foto's maken, daar heb ik geen problemen mee, ik ben wat dat betreft een echte dame en ga er dan ook lekker voor zitten/staan! Het is wel wat tussen al die heren, maar Brigitte en ik staan ons "mannetje"wel hoor! Spelen vind ik leuk, aangehaald worden ook, maar wel op mijn tijd! Ik heb een eigen willetje maar ben best wel lief hoor!! Ik speel graag met de andere kittens, nu we al weer 3 mnd zijn, gaat het er wat ruwer aan toe, dan toen we babies waren. Ook de buitenren is een feest, maar daar mogen we alleen in als het mooi weer, en niet te koud is, en pas als we min. 8 weken oud zijn! Ik vind het fijn om bij de anderen te zijn, lekker tegen elkaar aanliggen, slapen en dan wat stoeien en "hide and seek" spelen, dat is pas leuk. Ik ben toe aan een nieuwe uitdaging, zoals dat tegenwoordig gezegd wordt, nieuwe speelkameraadjes, maar eerst wil ik nog lekker hier zijn met mijn beide mammies, ook die op 2 "poten" zorgen goed voor ons en zijn heeel lief. We krijgen allemaal lekkere hapjes, maar dat is toch normaal, om lekker verwend te worden??? Ik ben intussen verhuisd en woon nu bij cattery Hof van Felis. Hier heb ikeen goed huis gevonden! Ik heb tot nu toe 5 nestjes gehad, mijn laatste nestje was in augustus 2012.


In 2009 werd Camilla 2e bij de Noorse Boskatverkiezing 2009 (NBK85)

Goed gedaan meiske!